As nuk do t’ia dijë/ E bija e politikanit shqiptar i nxjerr sheshit të gjitha nuk pyet fare…

152

Vajzat e politikanit Lutfi Haziri kanë marrë vëmendje fal babait të tyre.

Ato përveç fotografive provo kuese në instagram, nuk njihet për ndonjë profesion apo biznes tyre.

Së fundi janë Lotina dhe Mimasi që kanë publikuar fotografi gjatë pushimeve duke provokuar me gjuhën jashtë.