HYRJELAJMEARGËTIMPankarta e “çmendur” në jugun e Shqipërisë, kush e kupton çfarë gjuhe...

Pankarta e “çmendur” në jugun e Shqipërisë, kush e kupton çfarë gjuhe është?

Edhe këtë vit nuk mungojnë problemet me turizmin në Shqipëri.

Nga jugu në veri, ky sezon ka të njëjtat probleme, si trafikun, çmimet e shtrenjta, përfshirë këtu edhe “ngujimin” për t’u përshtatur me kushtet që ofrohen, shumë pak të kompesuara në raport me pagesën.

Një pankartë është kthyer tanimë në simbolikën e rrjetit, ku janë të pafundme komentet që thonë se “pasqyron realitetin“.

“Apartament+ dhoma plashzi+parqinkafe+erkodision”,-është tabela që njofton pushuesit për “yjet” që i presin për t’u akomoduar.

Raportet me gjuhën amtare të këtij biznesmeni janë tejet të këqija, por le të shpresojmë që raportet me mikpritjen dhe me çmimet të jenë sadopak të mira. Ngushëllime!

TE TJERA

spot_img