HYRJELAJMEAKTUALITETPër pak sa nuk ndodhi tragjedia sot në QSUT, mjeku shpëton për...

Për pak sa nuk ndodhi tragjedia sot në QSUT, mjeku shpëton për mrekulli (foto)

Gazetarja Lindita Çela ka njoftuar përmes një statusi se suvaja e tavanit në QSUT është shkëputur dhe ka rënë në tokë.

Referuar statusit të saj një mjek ka shpëtuar për mrekulli pasi suvaja për pak ra mbi kokën e tij. Edhe pse godina sapo është inauguruar në dimët duket se punimet kanë qënë të dobëta.

POSTIMI I PLOTË I ÇELËS:

“Në sistemin tonë të shëndetësisë, në përshtatje te axhendes se qeverise, kemi burgosur mjek, infermjere e kemi shfryre gjithe urretjen tone edhe ndaj pastruesve. Ama, qeveria apo strukturat e posaçme, kurre nuk kane hetuar apo arrestuar askend per pune jashte cdo standarti ne godinat spitalore.

Ky mjek ishte me fat sot, pasi per pak minuta shpetoi qe mos ti binte tavani mbi koke. Edhe nje gje. Godina u inagurua ne dimer si nje nga premtimet e rradhes se mbajtuara per “SHENDETESINE FALAS””

TE TJERA

spot_img