HYRJELAJMEOPINIONGoxhaj zbardh skenarin e bujshëm: Basha dhe Rama do qeverisin bashkë pas...

Goxhaj zbardh skenarin e bujshëm: Basha dhe Rama do qeverisin bashkë pas shtatorit, ja çfarë i nxjerr zbuluar!

Avokati i njohur Altin Goxhaj shprehet se Partia Socialiste dhe Partia Demokratike është gati për bashkëqeverisje.

Goxhaj shkruan se fushata e vaksinimit i nxjerr zbuluar.

Reagimi i plotë i Goxhajt

SI TA KUPTOJME? QE? PD E?SHTE? GATI PE?R BASHKE?QEVERISJE

Dhe cila është faza përgatitore: Fushata “spontane” ProVax!

Shkurt muhabeti, sot u binda se si ta gjejmë kush voton ende Lylin:

shih statuset por mbi të gjitha komentet pro vaksinës me detyrim dhe kundër lirisë për të zgjedhur, pro lockdownit, pro maskës, dhe sdms besimit të verbër te shkenca e Bill Gates & Fauçit dhe injorimin ndaj protestave të miliona njerëzve në botë dhe shkencëtarëve të censuruar nga Fauçi, Gates, Zuckerberg..

Unë mendoj që këta të Lylit janë gati për bashkëqeverisje, sps janë njësoj… në mos më të këqij…

Në fakt kjo nuk është dhe aq gjë e keqe.. Duhet të vinte kjo ditë që PD të përfundonte hapur si zyra e PR të Qeverisë për propagandën e Diktaturës së PLANdemisë

Kjo është faza e stazhit të parapërgatitjes ku këta të Lylit do kritikojnë popullin dhe Qeverinë që e kanë marrë ca si lehtë këtë punën e vaksinimit, ndaj duhet një dorë më e fortë!

Do vinte kjo ditë..

Sps ata që janë pro Lirisë dhe Jetës kanë nevojë për përfaqësimin e tyre, forca politike që mbrojnë vlerat e lirisë, sovranitetin biologjik, jetës dhe nuk bëhen papagaj të propagandës së PLANdemisë!

Ndaj SHQUP le tu mbetet këtyre ProPLANdemikëve të Lylit, Tritanit, Goduzit, ndërsa ju që keni votu PD deri më sot por jeni kundër PLANdemisë dhe Covidiotësisë hajde firmosni për Koalicioni Për Shqipërinë (0672004545).

P.s.

Gjithë sekreti është të dish të dallosh nga propaganduesit e PLANdemisë cilët janë ata të Lylit dhe cilët të Ramës… (Këta të Lylit akuzojnë Qeveriun se ka dështuar, duhen më shumë masa, më shumë ashpërsime, më shumë doza, më shumë diskrimin, më shumë aparteid sanitar).

TE TJERA

spot_img