Eni Çobani flet për historitë e dashurisë të Fatos Nanos: Vetëm ai u tregua burrë e pranoi që…!!

Avokatja e njohur, Eni Çobani ka folur rreth trajtimit të martesave së suksesshme dhe atyre të dës.htuara në mediat publike.

E ftuar në “Dita e 8”, ajo tregoi se shumica nga çiftet e njohura e kanë shumë të vështirë ta pranojnë publikisht dështimin ne martesës së tyre, por veçoi rastin e ish-kryeministrit Fatos Nano, i cili e pranoi menjëherë.

Avokatja e njohur, Eni Çobani ka folur rreth trajtimit të martesave së suksesshme dhe atyre të dështuara në mediat pu.blike.

E ftuar në “Dita e 8”, ajo tregoi se shumica nga çiftet e njohura e kanë shumë të vështirë ta pranojnë publikisht dështimin ne martesës së tyre, por veçoi rastin e ish-kryeministrit Fatos Nano, i cili e pranoi menjëherë

TE TJERA

spot_img