HYRJELAJMEAKTUALITETYuri Kim shton presionin, ja çfarë pret SHBA nga Berisha në shtator

Yuri Kim shton presionin, ja çfarë pret SHBA nga Berisha në shtator

Ambasadorja amerikane, Yuri Kim ka dalë me një tjetër deklaratë, këtë herë me tone më të ashpra për qeverinë shqiptare.

Ajo u shpreh se SHBA pret krijimin e qeverisë së tretë në shtator e gjithashtu edhe pensionimin e Sali Berishës nga politika një herë e përgjithmonë.

“Presim me kënaqësi ta shohim Parlamentin të rikthehet me pjesëmarrje të plotë në mënyrë që shqiptarët të jenë të përfaqësuar nga i gjithë spektri politik. Nxisim udhëheqësit nga të gjitha krahët që të kthehen me vendosmëri të ripërtërirë për të punuar fort në emër të popullit shqiptar.

Kjo do të kërkojë ndryshim, vizion si dhe udhëheqësi të vërtetë për të çrrënjosur kimin dhe kor upsionin në mënyrë që secili të ketë një mundësi të drejtë dhe një të ardhme më të mirë.

Do të kërkojë që Edi Rama, Lulzim Basha, si dhe udhëheqës të tjerë të kontrollojnë listat edhe njëherë për t’u siguruar që kur të kthehen në Parlament, njerëzit të mund të jenë krenarë për përfaqësuesit e tyre”, tha ambasadorja amerikane.

TE TJERA

spot_img