HYRJELAJMEAKTUALITETReagon edhe Partia e Kujtim Gjuzit “ultimatum” Goran Brengoviçit: “Nuk je i...

Reagon edhe Partia e Kujtim Gjuzit “ultimatum” Goran Brengoviçit: “Nuk je i mirëpritur! Nëse vjen…”

Pjesëmarrja e këngëtarit serb në një eveniment festiv në Korçë ka ngjallur jo pak debate mes artistëve dhe jo vetëm.

Së fundmi, pa u përfshirë në këtë debat nuk mund të kishte qëndruar ish-deputeti Kujtim Gjuzi. Ai reagon përmes degës së partisë së tij në Korçë, duke deklaruar se këngëtari Goran Brengoviç nuk është i mirëpritur në vendin tonë.

Reagimi:

Partia Konservatore Kombëtare Albania

Dega Korçë

Gregan Bergovic

Nuk je i mirëpritur në festën e birres në Korca

Duhet te mendoheshe me pare per c’fare ke delaruar kunder vellezeve shqiptare te Dardanise

Nese vjen incidentet nuk do te mungojne dhe per shans nuk ka vetem gota plastike ne qytetin tone

Zyra e shtypit e “PKKA”

Korce 05.08.2021 ora 13:33

TE TJERA

spot_img