Prenotuan dhomën në Ksamil 1 muaj para. Një ditë para se të nisen, familja nga Tirana habitet me atë që i thotë në telefon pronari

512

Nje familje nga Tirana kishte prenotuar nje dhome ne Ksamil per te kaluar pushimet verore.

Por nje dite para nisjes ata kane telofonuar pronarin e shtepise ne Ksamil dhe ai i ka thene se shtepine e kame te zene me te huaj ndaj nuk kam mundesi.

Ndaj duhet te shkoni diku tjeter.Ne shqiperi ndodhin shpesh histori te tilla ku pronaret e hoteleve apo shtepive largojne turistet shqiptar per ato te huaj.