HYRJELAJMEAKTUALITETNgjela jep paralajmërimin e tij për koncertin e Bregovic: Shteti duhet të...

Ngjela jep paralajmërimin e tij për koncertin e Bregovic: Shteti duhet të ndërhyjë, në Korçë do të dyndet…

Lajmi se këngëtari serb, Goran Bregoiviç, do të këndojë para publikut shqiptar në “Festën e Birrës” në Korçë,

ngjalli shumë reagime në Shqipëri, të cilët u shprehën kundër vendimit të organizatorëve.

Avokati Spartak Ngjela kërkon që shteti të ndërhyjë pasi patriotizmi shqiptar po organizohet dhe do të dyndet në Korçë për të mos e lejuar këngëtarin serb të japë koncertin e planifikuar.

TE TJERA

spot_img