Pamjet nga trageti Bari-Durrës, pasagjerët shqiptarë të shtrirë në tokë, rreshtohen në koridor

Pavarësisht kostos së lartë të biletave, pasagjerët shqiptarë udhëtojnë në kushte mjaft të vështira.

Në disa pamje të publikuara në rrjet, duken disa prej tyre të cilët udhëtojnë në linjën Bari-Durrës me agjencinë Adria Ferrie.

Video është xhiruar dy netë më parë. Pasagjerët shihen të shtrirë në tokë nëpër korridore ku kanë shtruar disa mbulesa dhe çarçafë.

Vargu i pasagjerëve të shtrirë në tokë vazhdon për disa metra, kjo për shkak se kostoja e dhomës është mjaft e lartë.

TE TJERA

spot_img