Çfarë do të ndodhë në shtator? Ngjela paralajmëron goditje të bujshme

346

Avokati Spartak Ngjela u shpreh se shtatori mendohet të ketë ngjarje të rëndësishme politike në favor të funksionimit të drejtësisë.

“Ata Berishën në parlament nuk do ta pranojnë. Ambasadorja thotë respektoni ligjin. Hyni në Parlament me një bashkëpunim dhe të pastrohen ata që i kap ligji i dekriminalizimit.

Shtatori mendohet të ketë ngjarje të rëndësishme politike në favor të funksionit të drejtësisë”, tha ai për Fax News.