Dikur ishin super çift, dy këngëtarët e njohur shqiptarë do ndajnë skenën si …

106

Vera duket se do të bëjë bashkë ish-çiftin Ronela dhe Young Zerka. Besoni ose jo, të dy ndanë të njëjtën skenë.

Ata në të njëjtën datë do të performojnë në një nga klubet më të reja të natës në kryeqytet.

Ky veprim mund të jetë i habitshëm për shumëkë por ja që po ndodh. Dy artistët që dikur ishin edhe “çift” artistik për koncerte, pas disa vitesh po bëhen sërish bashkë.

Si është ajo shprehja? Kurrë mos thuaj kurrë! Eh, ky është rasti.