Emrat, ja kush janë/19 gra e fëmijë riatdhesohen nga kampet siriane, ja cilët janë

187

Gazetari Taulant Kopliku ka nxjerr të plotë listën e riatdhesimeve të fëmijëve dhe grave që priten të mbërrijnë nesër në Tiranë, pasi janë nxjerrë nga kampet siriane.

Kompliku, i pari gazetar shqiptar që ka hyrë në kampin Al-Hol për rastin e Alvin Berishës.

Sipas Koplikut emrat e grave dhe fëmijëve që mbërrijnë neser janë si më poshtë:

Klodilda Zani (Cami) me 3 femijet (Jasmina) -Tirane

Brunilda Koçellari me 5 femijet – Tiranë

Entela Vladi nga Dibra me 4 fëmijet.

Ruzhdije Balliu, nga Librazhdi (me e moshuara nga gratë)

L. K. me dy femijet