Të ndarë prej 1 viti e gjysmë, Ardit Gjebrea arratiset drejt SHBA-së për të takuar…

Ai është një ndër moderatorët më të talentuar e më të dashur të publikut shqiptar.

Bëhet fjalë për Ardit Gjebrean i cili është arratisur në SHBA ku ka takuar familjen dhe djalin e tij që nuk i ka parë prej 1 viti e gjysmë.

Gjebrea ka postuar një foto të familjes në Instagram dhe shkruan: “Një vit e gjysmë, përsëri bashkë”.

Fotoja e ëmbël familjare është bërë virale në rrjet.

TE TJERA