“Pas 1 viti e gjysëm, përsëri bashkë”, Ardit Gjebrea ndan …

209

Pas një viti e gjysmë Ardit Gjebrea dhe familja e tij janë bërë të gjithë bashkë në SHBA. Prej më shumë se 18 muajsh djali i tij Joni po qëndronte i vetëm në Boston.

 

Por Arditi bashkë me të shoqen Anila dhe vajzën e tyre Anna kanë udhëtuar drejt Amerikës për t’u bërë të gjithë bashkë.

 

Moderatori i njohur ka ndarë foton familjarë në rrjetet sociale duke e shoqëruar edhe me një përshkrim. “Pas 1 viti e gjysëm, përsëri bashkë”, shkruan Ardit Gjebrea.