‘Benzi’ luksoz i nuses bëhet ‘copash’ në aksident . Çfarë ndodhi me çiftin?

422

Ngjarja e pazakontë ndodhi sot në afërsi të fshatit Gllarevë të Klinës.

Siç shihet nga pamjet, makna e shtrenjtë është përplasur fort në pjesën e përparme duke u deformuar.

Nga kjo përpla sje ka pasur vetëm dëme materiale pasi nusja me dhëndrin kanë shpëtuar për mrekulli.

Ende nuk dihen rrethanat e rastit në fjalë. Policia ka shkuar në vendngjarje dhe po harton një procesverbal për të përcaktuar shkaqet e këij aksidenti.

Më tej dasma ka vazhduar normalisht, ndonëse pronarit i duhet të paguajë një haraç të shtrenjtë për të rregulluar makinën

Lexo edhe:   Masat e reja anti-covid: Të vaksinuarit do të ndahen nga të pavaksinuarit, por si?