Denoncimi i Berishës: Dikush ka dalë me patllake të blejë domate! Deri këtu ka arritur pasiguria

273

Ish-kryeministri Sali Berisha vijon të postojë në rrjetet sociale denoncime që i mbërrijnë nga qytetarë të ndryshëm.

Më e fundit është…e çuditshme të thuash është pak. Një qytetar që sipas Berishës ka dalë me “patllake” në brez për të blerë domate. Për Berishën kjo tregon se deri ku ka shkuar pasiguria në vend.

E siç duket nga foto që ia kanë dërguar Berishës, qytetari paska dalë dhe me shapka 4 numra më të vogla.