“S’ke pikën e b*thëve, Sindi s’ja përton dhe poston foton që lë pa fjalë (Foto)

200

Sindi Loci vajza e cila deklaroi se ishte ende e vi rgjër në moshën 23-vjeçare, th eu çdo t abu në Shqipëri, teksa u përball me shumë paragj ykime dhe b u ll ime. Ajo është një prej personazheve më të përfolur në mediat rozë, teksa shumë persona këtë herë e kanë ng ac m uar se bën Photoshop.

 

“O Sindi se kuptoj pse u shtre mbë ruan shkallët aty, s’di pse bën Photoshop”, i shkruan një ndjekës ish-konkurrentes.”-i shkruan një ndjekës. “Po kisha pak fiksim t’i bëja Photoshop edhe shkallëve, t’i bëja me forma se Photoshopi te shkallët as nuk më ndihmonte aspak tek tr upi im”,- ia ka kthyer violinistja.

 

“S’ke b*the fare”-i shkruan një tjetër. “Për aq kile sa kam për momentin kam më shumë se gjysma e Shqipërisë. Po avash avash se s’keni parë asgjë”-ia ka kthyer ajo me ir oni.