“Në gjendje të degraduar këngëtari shqiptar fotografohet duke konsumuar lëndë …”, reagon shumë qetë dhe as që e …

388

Erik Lloshi është një ndër këngëtarët më të dashur për shqiptarët. I njohur më së shumti për baladat Eriku ka ditur mjaft mirë si t’i rezistojë tregut shqiptar, i cili sa po vjen po bëhet me konkurencë më të madhe. Së fundmi në një intervistë për “Ora Verore”, Erikut i është bërë një lojë e vogël nga gazetari, Ronaldo Sharka.

 

Për të parë reagimin e Erikut, gazetari e ka pyetur atë për disa “lajme” që po qarkullojnë së fundmi në rrjetet sociale ku këngëtari lakohet se ka konsumuar lëndë te palejuara. E duke qenë se ai nuk e ka bërë një gjë të tillë kjo shaka është pritur me mjaft sportivitet nga vetë ai.

 

Gazetari: A i ke parë lajmet që kanë plasur sot në portale për ty? Erik Lloshi këngëtari i njohur shqiptar fotografohet duke konsumuar lëndë te palejuara në gjendje të degraduar?

 

Erik Lloshi: Jo nuk i kam lexuar portalet

 

Gazetari: Ishin me fakte, me foto

 

Erik Lloshi: Me fakte? Po mirë nëqoftëse e kam bërë le të dalin

 

Gjithashtu, ndër të tjera Eriku nuk qëndroi pa hedhur dhe disa thumba mbi kolegët e tij të cilët sapo publikojnë një projekt të ri muzikor hedhin 10 mijë euro për të marrë sa më shumë klikime.

 

“Nuk e ke vënë rë se ka dalë Don Xhoni e me rradhë që hedhin nga 10 mijë euro. Ka shumë artistë që hedhin 10 mijë euro sponsorizime për të marrë sa më shumë klikime”, tha Eriku.