Çmenduritë nuk kanë fund në vendin tonë, i riu nget makinën me këmbë (VIDEO)

Me këmbët në timon, shofer i ri në rrugët tona, ka zgjedhur të udhëtojë duke sfiduar çdo mjet sigurie, duke u kthyer në rrezik për veten dhe të tjerët.

Faqja “Aksidente rrugore” ka ndarë videon e një të riu që nuk zgjedh të udhëtojë me duar në timon por gjysmë i shtrirë me këmbët në kroskot dhe dëgjon muzikë me volum të lartë.

TE TJERA

spot_img