A të kanë ngacmuar nëpër dasma? Zef Bega: Nuk është se…

105

Zef Bega, këngëtar dhe biznesmen pohon për emisionin “Ora Verore” se e kanë ngacmuar në dasma. Megjithatë ai ka ruajtur një reputacion dhe status serioz.

 

Ronaldo Sharka: A të ngacmojnë shumë nëpër dasma?

 

Zef Bega: Nuk është se nuk më ngacmojnë, por unë kam ruajtur një raport shumë të mirë. Kam 35 vite që merrem me këtë punë. Dhe kur kam filluar si këngëtar i kam dal për zot shumë gjërave. Dasma është gjë e shenjtë. Unë ruaj karakter të veçantë në një dasmë.