Gazetari tenton të fusë në kurth Juliana Pashën për Ardit Gjebrean, por del bllof (video)

171

Këngëtarja e mirënjohur për publikun shqiptar, Juliana Pasha nuk ra “pre” e provokimeve të gazetarit, se Ardit Gjebrea ka thënë se ajo nuk meriton të jetë më në Këngën Magjike.

Juliana thotë se e njeh shumë mirë Arditin dhe se nuk mund të jetë gjë tjetër veç se një shaka.

Ronaldo Sharka: Portalet shkruajnë se Ardit Gjebrea ka thënë se Juliana Pasha nuk meriton të jetë te Kënga më te Kënga Magjike.

Juliana Pasha: Jo nuk është e vërtetë, e njoh shumë mirë Arditin.