Frrok Çupi: Ilir Meta ka ikur nga trutë e kokës se nuk di ku të fshehë pasurinë

93

Analisti i mirënjohur Frrok Çupi në një intervistë televizive ka bërë një deklaratë të papritur për Sali Berishën dhe Ilir Metën.

Ai u shpreh se Berisha ka detyruar fëmijët e tij të kryejnë kriime për të që të pasurohej vetë, ndërsa Meta ka ikur nga trutë e kokës pasi nuk di ku të fshehë pasurinë e tij të madhe.

Ka ardhur radha që të çlirohet kombi shqiptar, jo prej të huajve, por prej “katalanjëve” të vet. Ish-presidenti dhe kryeministër, Berisha, kreu kriim edhe kundër fëmijëve të vet, i zhyti në vjedhje për interes të pasurimit të tij.

Ilir Meta, president ka “ikur nga trutë e kokës” se nuk di ku të fshehë pasurinë. Shqipëria do të çlirohet. Projekti i Shteteve të Bashkuara është fatlum për jetën e vendit.

Nëse këta tanët do ta rrëzojnë përdhe Amerikën, atëherë këta do t’ i kemi në krye aq sa të kemi jetë dhe do tu lajmë këmbët përnatë, këtyre dhe fëmijëve dhe maceve të tyre. Ndryshe pas pak do t’i shikojmë në dorë të drejtësisë”, tha ai.