Spartak Ngjela nxjerr emrat, paralajmëron arrestimin e dy politikanëve të njohur shqiptarë

231

Avokati Spartak Ngjela paralajmëron se në vijim në vendin tonë do të ketë goditje të madhe sa i përket luftës antikorrupsion.

Ngjela përmend dy politikanët që SPAK po përgatitet për goditje të fortë. Sipas analizës së tij, ish-kryeministri Sali Berisha dhe Presidenti Ilir Meta janë të rrezikuar dhe kjo po shihet nga veprimet e tyre.

Avokati shkruan se Meta është strukur, ndërsa Saliu po i kërcënon Shtetet e Bashkuara, me një fishek.