Lindita e PërPuthen kàpet mat me futbollistin afrikan të Laçit

389

Lindita Bimi, 42-vjecarja, ish-konkurrente e programit më të ndjékur të vitit “Për’Puthen” shihet nën shoqërinë e futbollistit afrikan të Laçit, Saliu Guindo.

Kujtojmë se Lindita doli nga programi ‘single’,pasi nuk arriti të kishte ndjenja të forta aq sa të deklarohej për asnjërin nga zotërinjtë pretendentë në program.

Së fundmi ajo publikoiedhe një këngë në YouTube, këngë e cila mori kritika të shumta dhe komente negative të panumërta, por Lindita shprehet se ajo është e aftë të bëjë çdo gjë dhe se kishte shumë dëshirë të provonte edhe këtë fushë të re.

Në një foto postuar në rrjetin Instagram Lindita shihet krah futbollistit afrikan të Laçit, Guindo.

Fotoja u shpërnda menjëherë nga mediat e portalet online duke hamendësuar një lídhjes mes dyshes në foto.

Kjo e fundit nuk e ka pranuar asnjëherë këtë fakt, por ndoshta është shumë herët për të, ama vlen të théksojmë faktin se futbollisti Guindo është në një shoqëri të mirë me të.

Lindita është një natyrë pa komplekse dhe nëse do kishte diçka mes tyre nuk do ta kishte problem ta pohonte pavarësisht paragjýkimeve dhe bùllízmit për ngjyrën dhe origjinën e futbollistit.