Për kë do e ketë pasur vallë…? Artistët që merren me politikë, Besnik Çinari: Shumë keq, nuk bën…

384

Aktori i humorit shqiptar, Besnik Çinari, i ftuar në emisionin “Ora Verore” foli për artistët që merren me politikë. Ai theksoi se politika nuk është për artistët dhe se një artist nuk mund ta drejtojë shtetin.

Ronaldo Sharka: Çfarë mendon për artistët që merren me politikë, a mendon se vlen përzierja e artit me politikën?

Besnik Çinari: Shumë keq. Nuk është fjala deputet për artistin. Artisti nuk mund të jetë deputet, as nuk mund të drejtojë shtetin. Artisti ka drejtim tjetër, ka veçori tjetër. Shtetin e bën ekonomisti. As mjeku nuk mund të bëhet politikan./Oranews.tv/