Ndëron jetë në rrethana misterioze 18-vjeçarja shqiptare në Greqi, ja çfarë zbuluan mjekët në spital

221

Një 18-vjeçare ka ndëruar jetë papritur në Greqi. Sipas mediave vendase, e reja shqiptare u transportua pa ndjenja në Qendrën Shëndetësore të ishullit për trajtim, me informacionin që thoshte se ajo kishte përdorur ilaçe.

Gjendja e vajzës së re u zbulua se ishte mjaft e rëndë për këtë dhe ajo u urdhërua të transportohej me helikopter në Syros në mënyrë që të kurohej në Spitalin e ishullit.

Gjendja e saj shëndetësore u përkeqësua edhe më shumë pasi u zbulua se ajo kishte pësuar dëmtime të mëdha në sistemin e trurit.

Trupi i vajzës fatkeqe do të transportohet në Pire për procedurën nekropsi-nekropsi e cila do të hedhë dritë mbi shkaqet e vdekjes së saj.