Këngëtari i njohur shqiptar harron çantën me mijëra euro në një piceri, gazetari zbulon se çfarë bëri pronari

131

Gazetari vlonjat Enrik Mehmeti shkruan se një këngëtar i njohur shqiptar ka harruar çantë me një shumë të madhe monetare në një piceri në Vlorë.

Por pronari i saj ka bërë një gjest të madh. Ai ka gjetur kontaktet dhe ia ka dorëzuar të gjitha paratë.

“Shpendi,pronari i Piceri “Hera” në Vlorë,gjeti një çantë me mijra euro që e kishte harruar dikush në biznesin e tij.

Falë dokumentave zbuloi pronësinë e çantës ku pas kërkimeve në rrjete sociale arriti ta kontaktonte dhe më pas ta dorëzonte te personi që e kishte harruar.

Pronari i çantës, me shumën e madhe monetare, është një këngëtar i njohur Shqiptar.Njerëz të tillë si Shpendi ,janë vlerë për Shqipërinë”, shkruan gazetari.