Ish-futbollisti i Kombëtares lë fushën e lojës për fushën e politikës. Ja detyra e re që ka marrë

219

Andi Lila është në mesin e 300 anëtarëve të Këshillit Kombëtar të Partisë Demokratike.

Ish-futbollisti i kombëtares shqiptare, Besës, Tiranës dhe shumë skuadrave të tjera të huaja është shpallur fitues në zgjedhjet e mbajtura të shtunën e 17 korrikut.

Kujtojmë se Andi Lila u propozua nga kryetari i PD-së. Lulzim Basha si Koordinator i Sportit në PD, në rast se Demokratët fitonin zgjedhjet e 25 prill.