Skandali i madh del/ Bënë sikur u deshën shumë, ja çfarë ka ndodhur mes Merit dhe Saimirit

384

Kanë kaluar 5 muaj që nga finalja e madhe e “Love Story”, ku protagonisti kryesor, Saimiri zgjodhi Meri Murrizin si partneren e tij. Ai i shprehu dashu rinë publikisht dhe dolën si çift nga programi.

Mirëpo kanë kaluar kaq shumë muaj dhe dyshja nuk janë parë asnjëherë bashkë. Si Meri, ashtu dhe Saimiri janë shumë aktivë në rrjete sociale, por postimet e tyre nuk kanë asnjë të përbashkët.

Secili po shijon jetën e tij, sikur mes tyre të mos këtë ekzistuar asgjë. Ndjekësit janë bërë kuriozë dhe vazhdimisht pyesin për ecurinë e marrëdhënies së çiftit, por ende pa përgjigje.