Si ta fshehësh barkun me lezet kur pozon me rrobabanjo

Kur vijnë pushimet një nga hallet kryesore është pikërisht ai barku, i cili ose do shumë punë në palestër ose je me fat po ta kesh të sheshtë. Po kur nuk e ke asnjërën, prapë i gjendet zgjidhja. Ja vajzat tona të showbizit na tregojnë disa truke si ta fshehim barkun nëpër fotot me rrobabanjo.

 

Mjafton të lidhni një këmishë, një shall, një pelerinë, një rrjetë, rreth belit dhe voila, barku nuk është më aq i dukshëm. Përkundrazi ngjani edhe më moderne sesa të gjitha pozat e tjera me rrobabanjo.

 

Më poshtë ju sjellin disa ide nga vajzat e showbizit:

 

 

 

 

 

 

 

TE TJERA