Avokati i njohur jep mesazhin e fortë: Ky është lajmi që ju fshehën dje televizionet shqiptare

225

Avokati i njohur Altin Goxhaj shprehet se dje televizionet shqiptare nuk kanë publikuar lajmin se mijëra prindër në Greqi dolën në rrugë në kundër vaksinimit të fëmijëve

“Lajmi që ju fshehën dje televizionet shqiptare:

Në Greqi në qytete të ndryshme dje dhjetra mijë prindër dolën në rrugë kundër vaksinimit të fëmijëve duke kënduar këngën LARG DUART NGA FËMIJËT TANË!

Nuk ua dhanë lajmin sps kanë frikë se mos grekët ju ngjisin virusin .. dashurisë për fëmijën, Protestës dhe mbi të gjitha të trimërimit!!!”, shkruan Altin Goxhaj.