“Mund të deh dhe një burrë”/ Iva Tiço tregon një sekret si të pini dhe të mos deheni

385

Gazetarja Iva Tiço ka ndarë një “sekret” lidhur me konsumimin e alkoolit, teksa ishte e ftuar sot në emisionin ‘Ftesë në 5’.

Tiço u shpreh se tanimë nuk dehet thjeshtë pasi i ka mësuar “hilenë” pijes, duke shtuar me shaka se mund të dehë edhe në burrë.

“Dikur i përzieja! Tani mund të deh dhe një burrë. Jo gjej dhomën por…Sekreti që të mos dehesh është; mos ta përziesh; të pish alkool të mirë; pa sheqerna;

të mësohesh me një pije. Unë pi si burrë! Por duhet pirë dhe shumë ujë. Mund të vazhdoj deri në 5 të mëngjesit,”-tha ajo.