‘Ec para mor të ***** robt’, polici ṣhan në mënyrë ṣkanḋaloze nga makina qytetarin në rrugë (VIDEO)

334

Në rrjetet sociale janë publikuar pamjet skandaloze nga brenda një makine policie,

ku shihet dhe dëgjohet një efektiv policie, i cili përdor një gjuhë tepër vulgare nga një qytetari me makinë në një nga rrugët e qytetit.

Fjalori është tepër bana, ndërsa pamjet janë filmuar nga një i ri, i cili ka qenë duke u shoqëruar në komisariat.

Për më tepër ndiqni pamjet e mëposhtme: