Burri divorcohet nga gruaja, pasi i gjeti një cigare në çantën e saj

74

Një burrë nga Arabia Saudite vendosi t’i japë fund martesës së tij, tre muaj pasi ai zbuloi një cigare në çantën e bashkëshortes.

Burri nga qyteti i Jizan bëri kërkesë për divorc dhe përkundër përpjekjeve të dëshpëruara të gruas së tij për të ndryshuar mendjen, duke i thënë se nuk pinte duhan dhe cigarja ndoshta i përkiste dikujt tjetër, ai qëndroi i pabesë.

Sipas Daily Mail, të afërmit e çiftit nga të dy palët u përpoqën të qetësonin shpirtrat, megjithatë çdo përpjekje për kompromis ishte e pasuksesshme!

Sipas të njëjtit botim, disa vite më parë, u vendos një ligj i ri mbi pirjen e duhanit në vend, bazuar në të cilin mund të merret një vendim gjyqësor për kujdestarinë e një fëmije.

“Një prind mund të humbasë kujdestarinë nëse zbulohet se po pinë duhan,” i tha një këshilltar ligjor Gulf Neës, duke theksuar se gjykatat po favorizojnë prindërit që nuk pinë duhan për të mbrojtur fëmijët nga efektet negative të tymit të duhanit.