Aspak dakord me vendimin e gjykatës, babai i Klodian Rashës reagon i indinjuar: Prindër kini kujdes, ruajini fëmijët tuaj

87

Babai i Klodian Rashës ka komentuar tepër i indinjuar vendimin e Gjykatës së Tiranës

e cila dënoi sot me 15 vite burg ish-efektivin e Shqiponjave Nevaldo Hajdaraj, i cili do të vuajë 10 vite, për shkak të gjykimit të shkurtuar.

Qazim Rasha tha se kjo njollë e zezë nuk do i hiqet shtetit dhe i bëri thirrje qytetarëve dhe gazetarëve të ruajnë fëmijët.