“Vetë na prishët”, infermieri shqiptar trondit rrjetin: Në shtator do t’ju kyçim prapë, ju dele të urta…

389

Arrestimi i dy mjekëve të Spitalit të Traumës disa ditë më parë pasi dyshohet se morën ryshfet nga babai i Elmilind Dylit, që mbeti i plagosur në Velipojë, bëri që sindikata e mjekëve të dalë në protestë për të kërkuar lirimin nga burgu të kolegëve të tyre

Mediat shqiptare “bombarduan” rrjetin duke postuar lajme në lidhje me protestën në fjalë, pra duke kryer normalisht punën e tyre.

Por, siç duket raportimi i drejtë dhe i paanshëm i gazetarëve nuk i ka pëlqyer infermierit Kleant C. i cili ka reaguar në një postim të një gazetari duke komentuar me një fjalor aspak të hijshëm që i takon një punonjës të bluzave të bardha.