A do të rimbyllemi sërish? Albana Fico jep përgjigjen e prerë

385

Drejtuesja e ISHP-së, Albana Fico ka dhënë ditën e sotme një deklaratë për mediat ku ka përditësuar qytetarët sa i përket pranisë së variantit indian të virusit.

Ajo konfirmoi se kishte disa persona që po mbaheshin nën kontroll por deri tani kanë rezultuar negativë dhe ky është një lajm i mirë. Sakaq, ajo foli për aludimet mbi një rimbyllje duke theksuar se fatmirësisht nuk jemi më në ato faza.

“Masat ndjekin situatën jo rimbyllje në mënyrë që të parandalojnë situatën. Ne kemi marrë gjithmonë masa të moderuara. Nuk e dëshiroj që të vijmë në situatën e një mbyllje, nuk e mendoj. Nuk besoj do kemi amplitudë”.