“Tërmet” brenda Partisë Demokratike, zbulohet lëvizja e Lulzim Bashës

240

Zhvillime të reja vinë së fundmi nga kampi blu.

Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha ka propozuar reformimin e forcës politike që ai përfaqëson.

Për këtë, lideri opozitar kërkon që të bëhen disa ndryshime në statutin e partisë.

Mediat kanë zbardhur 11 propozimet e kryedemokratit për ndryshimin e statutit të Partisë Demokratike.

Në këtë raport, Basha propozon ristrukturim të Partisë Demokratike që nga zgjerimi i Kryesisë, ku të përfshihet edhe kryetari i Këshillit Kombëtar , zgjerim të sekretariatit, anëtarët e Këshillit Kombëtar të organizohen në departament, të bashkohet Komisioni i Apelimit dhe i Integritetit etj.