SHKODËR, HISTORIA E ÇIFTIT TË SËMURË QË “JETON” NË SPITAL

Nga Ketjola Gështenja

Katër herë në ditë i duhet Ludovik Dedës të shkojë në Spitalin Rajonal të Shkodrës për të bërë insulinën pasi vuan nga diabeti.

Përveç diabetit 57 vjeçari nga Puka vuan edhe nga një sërë problemesh të tjera shëndetësore duke e pasur të pamundur të punojë. Edhe bashkëshortja e tij Lirie Deda e cila ka probleme me veshkat.

Çifit Deda të cilët kanë këto probleme shëndetësore jetojnë në një shtëpi me qera në Shkodër dhe arsyeja e vetme është për ta patur afër spitalin. Ata nuk kanë asnjë të ardhur dhe jetojnë vetëm me kempin që marrin.

Çifti Deda i bën thirrje të gjithë atyre që kanë mundësi që t’i ndihmojnë.

https://fb.watch/v/10I5QWswP/

 

TE TJERA