I riu shqiptar bën tatuazhin e pazakontë. Do e bënit ju diçka të tillë?

312

Një i ri ka guxuar shumë dhe ka “stampuar” në trupin e tij me anë të një tatuazhi fytyrën e kryeministrit Edi Rama.

Foto e të riut në plazh po bën xhiron e rrjetit, ndërkohë që ky nuk është rasti i parë që një qytetar shqiptar bën tatuazh një politikan.

Më herët, taksisti Uljan Kolgjegja nga Tropoja kishte bërë tatuazh në kraharor fytyrën e ish-kryeministrit Sali Berisha.