HYRJELAJMELIFESTYLEBëni kujdes! Do çuditeni nga mënyra se si një shishe uji, mund...

Bëni kujdes! Do çuditeni nga mënyra se si një shishe uji, mund t’i vërë flakën makinës tuaj në këto temperatura të larta

Me rritjen e temperaturave dhe ardhjen e të nxehtit afrikan është rritur edhe numri i automjeteve që marrin flakë në ecje.

Faqja “Aksidente rrugore” në facebook ka ndarë një moment ilustrues, i cili tregon se si merr flakë një makinë vetëm përmes shishes së ujit në ndërveprim me temperaturën e lartë.

ne foto duket se kontakti i shishes plastike të ujit me copën që vesh sediljet e automjetit në diell, krijon probabilitet për zjarr brenda makinës.

TE TJERA

spot_img