Rama ultimatum drejtuesve: 100 ditë kohë, asnjë ditë më shumë

99

Sistemi i kamerave që do të monitorojë çdo cep të territorit do të nisë të vihet në zbatim.

Kryeministri Edi Rama deklaroi gjatë mbledhjes me shefat e Komisariateve. Rama deklaroi se ky sistem do të nisë fillimisht të aplikohet monitorimi në rrugët kryesore dhe më pas të shtrihet në të gjithë vendit që policia të ketë 24 orë sy në çdo cep.

Ai u shpreh se në dispozicion të policisë do të vendosen edhe dronët superinteligjentë që do të japin informacion në kohë reale për çdo rrënjë kanabis, ndërtim pa leje, lëvizjesh mjetesh apo forcash të të “fortëve”, tokë bujqësore,

lumë, pyll e kështu me radhë. Një ultimatum Rama e pati për drejtuesit duke theksuar se kanë vetëm 100 ditë kohë dhe asnjë ditë më shumë, për të çuar para drejtësisë “skifterët dhe çakenjtë që qytetarët të marrin frymë lirshëm”.