Mes lotësh gëzimi dhe emocionesh, pas Ilirit dhe Gilbertës një tjetër çift del nga “Për’puthen+40”

161

Ky sezon i parë i “Përputhen+40” rezultoi i suksesshëm, pasi deri tani dy çifte kanë dalë të përputhur.

Pas Gilbertës dhe Ilirit, ata që dolën sot çift janë Stela dhe Çimi. Ata kanë vendosur që të dalin bashkë dhe të vazhdojnë njohjen e tyre jashtë programit.

Me sa duket ata kanë e pëlqimin e familjarëve. Sot ishin motra e Stelës dhe motra e Çimit që surprizuan çiftin.

Ata i uruan jetgjatësi në lidhjen e tyre, ndërsa nuk i rezervuan edhe ftesat që si çift ata t’i bashkoheshin familjeve.