Dita e fundit në Parlament, deputetja e “kërpëratave” me gjysmë zëri: Do të mbahem mend

164

Kjo është dita e fundit në Kuvend si deputete për shumë përfaqësues të futur pas djegies së mandateve nga opozita.

 

Mes tyre është edhe Majlinda Halilaj, e cila mbahet mend për “gafat” në fjalimet e saj të famshme në foltoren e Kuvendit, ku një prej tyre ka qenë dhe fjala “kërpëratat”.

 

Në një prononcim për gazetarët sot jashtë ambienteve të Kuvendit, Halilaj u shpreh se do të mbahet mend se ka punuar shumë dhe se ka përmbushur misionin e saj.

 

Pjesë nga biseda:

Gazetari: Ju vjen keq që nuk do jeni më në Parlament?

Halilaj: Jo nuk më vjen keq.

 

Gazetari: E keni përmbushur misionin tuaj?

Halilaj: E kemi përmbushur.

 

Gazetari: Për çfarë do mbaheni mend?

Halilaj: Besoj se kam punuar shumë

 

Gazetari: Kush është ligji më i rëndësishëm që keni votuar?

Halilaj: Ato që duheshin votuar.