Arbitri rus i ndeshjes Sirok-Vllaznia dha 12 kartona të verdhë, 2 të kuq dhe 2 penallti kundër shkodranëve!

588

Nga Artan Hoxha-
Këtij arbitrit rus, Aleksei Matyunin që gjykoi ndeshjen Sirok- Vllaznia i mbeti fiksim se nuk i dha një karton të verdhë edhe shoferit të autobuzit të shkodranëve!
Në një ndeshje për rekord Gines, arbitri dha 16 kartona të verdhë dhe 2 të kuq vetëm kundër shqiptarëve. Edhe dy penallti kundër Vllaznisë.

Për Shiroki Brijeg akordoi 4 kartona të verdhë.

Ndërsa për Vllazninë që shkaktoi gjithsej vetëm 12 faulle, akordoi 12 kartona të verdhë, 2 kartona te kuq dhe 2 penallti kunder Vllaznisë.
Ndeshja përfundoi 3-1 për ekipin e Bosnje-Hergovinës.

Kjo është e padëgjuar dhe manifestoi një gjykim racist antishqiptar, ky arbitri rus. UEFA duhet ta ndëshkojë.