Nëse mendoni se jeni inteligjentë, gjeni çfarë nuk shkon tek kjo foto

191

Në mënyrë që të përmirësojmë përqendrimin ne duhet ta trajtojmë trurin tonë si një muskul dhe ta stërvitim atë me lloje të ndryshme ushtrimesh çdo ditë.

 

Ndërsa ushtrimet ndonjëherë mund të jenë të mërzitshme, zgjidhja e testeve të ndryshme mund të jetë një mënyrë argëtuese për t’i dhënë trurit një stërvitje të mirë.

 

Gjeja e vetme që duhet të bëni është ta shihni këtë foto me vëmendje dhe të zbuloni se çfarë nuk shkon, apo çfarë është e gabuar. Nëse nuk arrini ta gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë:

 

 

Ajo çfarë nuk shkon në këtë foto, është uji i pishinës i cili ka zënë akull. Nuk ndodh që që në një ditë me diell në stinën e verës, uji i pishinës të jetë i ngrirë.