Futet me të kuqe, tenton ti japë një 20-çe, por polici nuk pranon: Fik mjetin, dil nga makina

115

Një i ri ka tentuar që ti jape leke policit rrugor pasi e ndaloi për shkelje të rregullave.

 

Ai kaloi me të kuqe, dhe për t’i shpëtuar gjobës ose heqjes së patentës, tentoi që t’i jepte policit 20 mijë lekë. Polici i bëri të ditur se kjo është kategorikisht e ndaluar e më pas i kërkoi të gjitha dokumentacionet e duhura.

 

Ky moment është bërë publik nga policia në faqen e ‘Facebook’, në kuadër të kontrolleve që po vijojnë për respektimin e masave të qarkullimit rrugor.

 

BISEDA:

Polici: Si je? Pse nuk respekton semaforin, më jep pak patentën

 

I riu: Une u futa po mund të jetë ndez…(i jep parate)

 

Polici: Kjo ca është? Nuk lejohet, është e ndaluar në mënyrë kategorike. Fike pak mjetin, më jep pak siguracionin dhe kualidimin.