Sheshi i frymëzuar nga qilimat ndodhet në këtë zonë të bukur turistike shqiptare

285

Projekti i rrugës dhe sheshit ndihmon për të rigjallëruar një zonë që ishte rrethuar më parë nga struktura të paligjshme të ndërtuara gjatë rënies së komunizmit në Shqipëri.

 

“Projekti jo vetëm që synon të restaurojë fizikisht dhe funksionalisht bregun e lumit Shiroka, por edhe të rindërtojë ndjenjën e përkatësisë dhe të lidhjes me hapësirën publike,”

 

thotë firma e dizanjit Casanova + Hernandez, e cila e porositur nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit është përkujdesur për të sjellë një jetë të re në këtë zonë.