Shkodra zonë e “flaktë”, firmoset largimi i Niko Brahimajt, dhe drejtuesi i ri i policisë është…

123

Vetëm dy vite ka zgjatur drejtimi i Niko Brahimajt në krye të Policisë së Shkodrës. Ngjarjet e rënda të ndodhura në vend përgjatë ditëve të fundit kanë sjellë furtunë ndryshimesh në rang drejtuesish në të gjithë qarqet e goditura.

 

Shkodra si një zonë e nxehtë sa i përket kësaj situate ka qenë ndër qarqet e para të skeduara për ndryshimi. Kështu Brahimaj është larguar nga kreu i bluve të Shkodrës duke u emëruar drejtor i Institutit të Policisë Shkencore.

 

Në vend të tij është emëruar Skënder Hita, i cili më herët ka mbajtur detyrën e zv/drejtorit të Policisë së Gjirokastrës.